Submenu

Warehousing en kantoorruimte vlakbij Schiphol

Laad- en losperronnen

De 16 laad- en losperronnen zijn voorzien van docklevelers en dockshelters en bevinden zich op een afgesloten laad- en losterrein aan de achterzijde van Gebouw Overstag. Eenvoudig bereikbaar via de aangrenzende Cessnalaan. Chauffeurs / bezoekers dienen zich eerst via een intercom te melden, waarna het hek geopend wordt. Er is een mogelijkheid om het hek met een zender op afstand te openen. Vrachtwagencombinaties zijn makkelijk te keren op dit grote verlichte terrein, dat helemaal is voorzien van camerabewaking. De vloerbelasting van de warehousing loodsen is 2.500 kg per m².

Overheaddeuren

Aan de voorzijde van Gebouw Overstag bevinden zich 10 grote overheaddeuren op straatniveau. Wat er aan de achterzijde met groot vervoer binnengebracht wordt, kan via de voorzijde in bestelbusjes geladen worden voor verder transport.

Krachtstroominstallatie

Een krachtstroominstallatie is aanwezig, dus het inbouwen van koelruimten is mogelijk. Iedere ruimte beschikt over een individuele verwarmings- en verlichtingsinstallatie.

Parkeervoorzieningen

Er is een grote bovendekse parkeerplaats voor personen- en bedrijfsauto's tot maximaal 2,6 meter hoog. Dat betekent parkeren pal voor de deur. Het parkeerdek bevindt zich op de eerste verdieping en is, via de met een speedgate afsluitbare oprit, eenvoudig te bereiken.

Andere voorzieningen

Alle bedrijfsruimten (warehousing) zijn voorzien van buitenverlichting, TL-verlichtingsarmaturen, verwarming door gasheaters, glad afgewerkte betonvloer en was- en toiletruimte.